Kraljevski outfit

Iako je fantastično otpjevala himnu, Lady Gaga je uspoređena s likovima iz popularnih filmova

S.M.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Sve je upotpunjeno zlatnim brošem u obliku golubice koja već stoljećima simbolizira mir. Nema sumnje u fantastične vokalne sposobnosti koje je Lady Gaga još jednom pokazala otpjevavši američku himnu na inauguraciji Joea Bidena. 


Njezin izlazak je djelovao kraljevski dok je odjevena u raskošnu couture kreaciju s potpisom brenda Schiaparelli, prilazila mikrofonu.


Vojnička jakna poslužila je kao odličan kontrast svilenoj suknji, a sve je upotpunjeno zlatnim brošem u obliku golubice koja već stoljećima simbolizira mir.

Njezin fantastičan outfit mnoge je asocirao na scene iz popularne filmske franšize “Hunger Games”. 


“Izgleda poput onih bogatih ljudi iz filma ‘Hunger Games'”, “Vidio sam broš i pomislio da je riječ o ptici rugalici”, “Neka se javi volonter prije nego li počne izvlačiti imena” i “Upravo vidimo Lady Gagu kako pozdravlja okupljene na početku igara”, samo su neki od komentara ispod videa na YouTubeu.


Lady Gagu su uspoređivali i s princezom Leilom iz franšize “Star Wars” dan ranije.


Tada je pop ikona za koju se sa sigurnošću može reći da osim nevjerojatnog vokala ima i istančan modni ukus, odjenula elegantni bijeli outfit s kapuljačom.


Zbog kose skupljene u pletenicu oko glave, mnogi su povukli usporedbu s pokojnom Carrie Fischer koja je nosila sličnu frizuru u nastavku “Star Wars: A New Hope (Episode IV) “.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga) 


Lady Gaga je na medijskim naslovnicama i društvenim mrežama, osim usporedbi modnih kombinacija, dobila i mnoštvo pohvala za svoj nastup.


Gotovo se svi slažu da je riječ o jednoj od najboljih izvedbi američke himne, a neki su se prisjetili i glazbenog fijaska kada je himnu jednom prilikom izvela pjevačica Fergie.


Ako se ne sjećate tog nastupa, evo videa.