Miss Hrvatske 2019.

Koja od ovih ljepotica će ponijeti titulu najljepše?

P. N.

Djevojke su snimale beauty editorijal na području Sisačko-moslavačke županije / Foto Screenshot / Instagram

Djevojke su snimale beauty editorijal na području Sisačko-moslavačke županije / Foto Screenshot / Instagram

Djevojke su snimale beauty editorijal na području Sisačko-moslavačke županijeDirekcija izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta predstavila je 14 finalistica Miss Hrvatske 2019. godine. Koja od njih će uzeti titulu najljepše Hrvatice saznat ćemo 31. kolovoza.


Ovogodišnje finale održava se u Malom Lošinju na Kvarneru, a domaćin je  Hotels and Vilas Mali Lošinj ovogodišnjeg Miss Hrvatske.


Djevojke su snimale beauty editorijal na području Sisačko-moslavačke županije. Kao i svake godine Direkcija Miss Hrvatske želi povezati ljepotu Hrvatske s ljepotom djevojaka i županija odakle dolaze. Ove godine odlučila je napraviti projekt te povezati kontinentalnu i morsku Hrvatsku. Upravo tako će biti i predstavljene djevojke u svojim beauty razglednicama. 

Ovogodišnje finalistice su: Katarina Mamić, Estela Perkov, Maria Rogić, Glorija Mudrovčić, Rea Rebecca Plišić,  Tea Pavičić, Lara Brkić, Vanja Beronja, Esmeralda Slaviček, Tina Ković, Mateja Bilješković, Helena Čatić, Iva Mijolović i Sara Siladji.


Kako je ljeto u punom tijekom finalistice su predstavljene u kupaćim kostimima dizajnera Zorana Aragović koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design. 


Dizajner Zoran Aragović već drugu godinu uspješno suradjuje s direkcijom izbora za Miss Hrvatske, pa će tako djevojke u finalnoj večeri nositi njegovu najnoviju kolekciju.


 Kostimi su u prepoznatljivom BiteMyStyle stilu prepuni boja, uzoraka u pomalo retro stilu i svaki je drugačiji i unikatan baš kao što su i same natjecateljice.