“Mare of Easttown"

Kate Winslet je imala jednu od najvrućih golišavih scena u filmskoj povijesti, ali kaže da se više ne želi skidati

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Režiseru serije Craigu Zobelu rekla je da njezino tijelo u scenama ostavi ne-retuširano.Kate Winslet (45) se toliko puta razgolitila u filmu da joj je tijelo postalo jedan od zaštitnih znakova na stranici IMDB, piše NYP. No, glumica je u intervjuu izjavila da je s time gotovo.


Pozivajući se na svoju “vruću seks scenu” u najnovijem projektu “Mare of Easttown” kazala je: “Mislim da su mi dani što se tiče golotinje pomalo odbrojani”, kazala je.


U spomenutom filmu Winslet tumači policijsku istražiteljicu Mare Sheehan iz malog grada u Pennsylvaniji, a seriju potpisuje HBO i već se šuška o mogućem Grammyju.
Winslet je glumila i u jednoj od najpoznatijih vrućih filmskih scena kada je imala dvadeset i jednu godinu. Tada se skinula u kultnom “Titaniku” ne bi li je Lenardo DiCaprio naslikao.Glumica kaže da je promijenila stav prema golišavim scenama te kazala da joj to više nije ugodno, ali i da nije problem u godinama. Kaže da ju je najviše strah kako će ljudi reći: “oh evo je, opet se skinula.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli sketch_ gallery07 (@sketch_gallery07)“U prvoj epizodi Mare ima odnose na kauču. Pitala sam svog supruga odgovara li ovo meni. Je li u redu da tumačim srednjovječnu ženu koja je ujedno i baka i ima naviku seksa za jednu večer. On mi je rekao da je to u redu i da ju pustim da to napravi”, kazala je četverostruka dobitnica Zlatnog globusa o svojoj, čini se, posljednjoj golišavoj sceni.


Winslet je režiseru serije Craigu Zobelu rekla da njezino tijelo u scenama ostavi ne-retuširano. Bravo, Kate!