Kraljevski baby boom

Kate Middleton ponovno je trudna? Sve su češće glasine da je četvrta beba na putu

P. N.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Britanske kladionice povećale su izglede da bi Kate ove godine mogla ponovno postati majkaŠuškanja o četvrtoj bebi sve su glasnija, a sve se rasplamsalo nakon što je par bio u posjeti Sjevernoj Irskoj gdje su se susreli s brojnim građanima, a među njima se našao i muškarac koji je držao sina u naručju, što je privuklo Kateinu pažnju te je izjavila kako je dječak prekrasan te upitala koliko mu je godina. Mnogi su takav izraz nježnosti protumačili kao znak da je Kate ponovno trudna.


Kate je nedavno izjavila kako se jako veseli što će njezina djeca dobiti bratića ili sestričnu, a mnogi nagađaju kako će kraljevski par ići stopama kraljice Elizabete II. koja i sama ima četvero djece (princa Charlesa, princezu Annu, princa Andrewa i princa Edwarda). Uz to, britanske kladionice povećale su izglede da bi Kate ove godine mogla ponovno postati majka.


Također, izvor blizak kraljevskoj obitelji nedavno je izjavio za Express kako je Kate oduvijek priželjkivala najmanje troje djece, dok je William ipak više oklijevao. No, s druge strane, Kate je imala poprilično teške trudnoće u kojima je patila od učestalih mučnina, povraćanja i dehidracije, što bi ju moglo odvratiti od ponovne trudnoće.
Podsjetimo, bračni par za sad ima troje djece: sina Georgea (5), kćer Charlotte (3) te najmlađeg sina Louisa koji još nije navršio ni godinu dana.