Lamar Odom

Kardashiankin bivši suprug iznenadio objavom: “Nedostaje mi!”

S.M.

Mnogi su mu poručili da takvo što nije u redu nakon svega što joj je priuštioLamar Odom, bivši suprug Khloe Kardashian, nedavno je svojom objavom iznenadio javnost.


Nikada nije skrivao svoje osjećaje prema njoj, ali ovoga je puta na Facebooku bjavio fotografiju iz kratkog perioda zvanog njihov brak te napisao: “Nedostaje mi moja najbolja prijateljica” uz oznaku “uspomene za cijeli život”.


S obzirom na ogroman broj pratitelja, ne čudi da je većina komentara koju su mu ostavili ispod objave bila javno iskazivanje podrške.
No, neki su ga prozvali zbog “neprimjerene” izjave, kazavši da samo zato što je Khloe trenutno slobodna, ne znači da se može javno igrati njezinim osjećajima, pogotovo nakon svega što joj je priuštio dok su bili zajedno.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Oyin (@letoyinspeak)Podsjetimo, Khloe je u kolovozu ove godine dobila sina s Tristanom Thompsonom i tako ponovno postala samohrana majka jer ju je košarkaš (ponovno) prevario.


Lamara komentari nisu previše dotaknuli pa je odgovorio da ima pravo iskazati osjećaje prema bivšoj.


“Samo sam čovjek, poput svih drugih. Nisam znao da nam netko ne smije nedostajati bez obzira na greške koje su se dogodile”, napisala je bivša NBA zvijezda, prenosi Hollywood Gossip.


Da stvar bude kompliciranija, Odom se nedavno izjasnio po pitanju objave, kazavši da svoj Facebook profil ne koristi već dvije godine i da objavu uopće nije napisao on.