glamurozna transformacija

Dizajner interijera Kylie Jenner otkriva male promjene koje će unaprijediti vaš dom

M. Č.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Martyn Lawrence Bullard otkriva tajne uređenja doma Kylie Jenner, Khloe Kardashian i drugih poznatih zvijezdaDizajner interijera Martyn Lawrence Bullard, koji je surađivao s reality zvijezdama Kylie Jenner i Khloe Kardashian, ekskluzivno za E! News otkrio je tri male, ali moćne promjene koje će unaprijediti vaš dom.


Slavni dekorater, koji je pomogao Kylie Jenner, Khloe Kardashian, RuPaulu i Cher da transformiraju svoje kuće, otkrio je svoje najbolje savjete za unapređenje prostora, istovremeno ga prilagođavajući vašem osobnom stilu.


,,Život je odviše kratak da biste bili dosadni. Dom je pokazivanje vaše osobnosti, dom je prikazivanje strane vas koja je avanturistička, koja je ono što jeste”, rekao je Martyn, te rastumačio par trikova: ,,Ako obojite strop visokim sjajem, poput završnice s lakom, uvijek će stvarati iluziju da je strop viši. Tretmani prozora također su vrlo važni. Ako imate mali prozor, zavjese dovedite do pune visine – gotovo do dodira s stropom i samo poljubite pod – to će stvoriti iluziju da je prozor veći.”
Naglasio je, također, i važnost dobre rasvjete. ,,Dimer prekidači su sjajni jer možete stvoriti ogromnu količinu filtracije svjetla ili je možete smanjiti i stvoriti trenutnu privlačnost”, podijelio je Martyn, te dodao: ,,To je način da preobrazite sobu i transformirate cijeli prostor bez da činite išta osim instalacije tog prekidača”.


Za one koji više vole ”manje je više” pristup dekoru, dizajner interijera također je ponudio načine dodavanja daška stila, dok se i dalje održava minimalistički estetski pristup. ,,Napravio sam dom za Winnie Harlow i željela je bijelo na bijelo na bijelo”, prisjetio se Martyn, te istaknuo: ,,I tako smo to promijenili od dosadnog do nečega vrlo glamuroznog dodavanjem različitih nijansi bijele boje i dodavanjem teksture.”


,,Tekstura daje karakter prostoru. Možete imati pet bijelih stvari, ali ako su sve različite teksture, odjednom ste sastavili nešto što ima duha i osobnosti”, odao je. Potom je usporedio dizajnirane doma sa sastavljanjem savršene modne kombinacije. ,,Možete obući bijelu majicu i traperice i izgledati kao svi ostali, ili možete obući bijelu majicu i traperice, nevjerojatan remen, upečatljive naušnice, par visokih potpetica i spremni ste za pistu“, kazao je.


Martyn je rastumačio kako uređenje doma uopće ne mora biti preplavljujući posao, osobito ako obratite pažnju na unošenje osobnosti u njega. ,,Najvažniji element je da vaši prostori budu pozivajući, da se osjećaju radosno i kao vi. Nemojte se bojati unijeti vlastitu osobnost u svoj prostor”, zaključio je.