Uznemiravanje

Kanye West ne odustaje: Zbog konstatnih napada Pete Davidson završio na terapiji

A. P.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Navodno je zatražio pomoć još u travnjuPete Davidson je zatražio psihološku pomoć zbog uznemiravanja koje je doživio od Kanyea Westa tijekom njegove veze s Kim Kardashian.


Navodno još od travnja ove godine 28-godišnji Davidson je na terapiji zbog prijetećih objava koje je West redovito objavljivao na svojim društvenim mrežama.


“Pažnja i negativnost koje dolaze od Kanyea i njegovih ispada bile su okidač i Pete je morao potražiti pomoć”, rekao je izvor za People.
Izvor dodaje da Davidson, koji se nedavno razišao od Kardashian, ne žali što je izlazio s Kim i želi da bude jasno kako ga je podržavala tijekom čitave veze. Komičar se sad želi fokusirati na karijeru.Nakon što je njihov prekid dospio na naslovnice, West je u ponedjeljak ujutro na Instagramu ponovno objavio ironičan naslov i posprdno se osvrnuo na prekid, sa slikom izmijenjenih novina New York Timesa i naslovom koji glasi: “Skete Davidson mrtav u dobi od 28 godina.”


Kim Kardashian navodno je bijesna na Westa koji njihov privatni život ponovno dijeli s javnosti i u potpunosti podržava Davidsona.