Odmor iz snova

Justin i Hailey Bieber upijaju sunce u Meksiku

Portal Novi list

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

A Hailey uskoro pokreće i svoj beauty brendJustin Bieber uzima pauzu od svoje svjetske turneje kako bi uživao u zasluženom odmoru. U četvrtak je 28-godišnji pjevač primijećen na jahti u Cabo San Lucasu u Meksiku sa suprugom Hailey Bieber i njihovim psom Oscarom. Hailey je nosila ružičasti cvjetni bikini s kojim je uskladila kapu, dok je njezin suprug ostao bez majice i odlučio se za ljubičaste kupaće gaćice. Par je maksimalno iskoristio svoje vrijeme u oceanu dok su se prskali po vodi i naizmjenično skakali s čamca.


Justin je trenutno usred svoje turneje nakon što je prethodno odgođena zbog COVID-19. Kasnije će nastupiti u Meksiku prije nego što se vrati u SAD na nastupe u New Yorku i Michiganu.


Hailey je, s druge strane, bila zauzeta promocijom svog novog brenda kozmetike, Rhode, koji bi trebao izaći u lipnju. “Znam što želim dati ljudima”, rekla je za The Wall Street Journal o svom brendu. “Cijeli etos mog brenda je pristup stvarno kvalitetnim proizvodima koji su pristupačni.” Službeni datum izlaska proizvoda tek treba biti objavljen, no sigurno ćemo uskoro saznati.