Koncert za dušu

Josipa Lisac nastupit će u Slavonskom Brodu

Sandy Uran

Foto: Promo

Foto: Promo

Publika će tako u srcu Slavonije imati priliku uživati u velikim klasicima iz Josipinog bogatog glazbenog repertoaraGlazbena diva Josipa Lisac održat će dva nastupa u Slavonskom Brodu u kazališno-koncertnoj dvorani »Ivana Brlić-Mažuranić« u subotu 24. i u četvrtak 29. travnja. Istu dvoranu Josipa Lisac je rasprodala u veljači prošle godine za svega nekoliko dana, a koncert se trebao održati u travnju 2020. godine. Zbog pandemije prvotni datum odgađan je nekoliko puta, a Josipa je sada odlučila zahvaliti vjernoj publici od kojih dio čuva ulaznice više od godinu dana, i to s dva manja i intimna koncerta.


Publika će tako u srcu Slavonije imati priliku uživati u velikim klasicima iz Josipinog bogatog glazbenog repertoara, kao što su »Boginja«, »O jednoj mladosti«, »Dok razmišljam o nama«, »1000 razloga«, »Živim po svome«, »Vjerujem ti sve«, »Gdje Dunav ljubi nebo«, »Hir, hir, hir«, »Danas sam luda«, »Magla« te novije »Tu« ili »Tebi putujem«.


Na svakom koncertu će u dvorani moći boraviti svega 135 ljudi, što je ispod 20 posto kapaciteta dvorane. Kupci koji su sačuvali ulaznice za originalni termin mogu odabrati jedan od dva nova datuma koncerta, 24. ili 29. travnja. Preko sustava Eventim.hr moraju ih zamijeniti za nove ulaznice do 18. travnja isključivo preko e-maila [email protected], uz prikaz barkoda i željeni termin. Nakon tog datuma zamjena više neće biti moguća, moći će se jedino zatražiti povrat novca.
Nakon što završe zamjene originalnih ulaznica za nove, u prodaju će biti pušten preostali broj ulaznica. Kupiti se mogu od ponedjeljka, 19. travnja, od 12 sati u sustavu Eventim i na www.eventim.hr.


Svi koncerti bit će održani u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem Natječaja »Jer svirati se mora« provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije, doznajemo od Sanjina Đukića.