NASMIJANA I ZAHVALNA

Jennifer Lopez u romantičnoj bijeloj haljinici objasnila obožavateljima što napravi čim se probudi

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Pjevačica je objavila fotke na kojima se odlično zabavlja.Jennifer Lopez je razveselila obožavatelje razigranim fotkama koje je objavila na svom Instagram profilu i na kojima ne skida osmijeh s lica. Pjevačica je objavila niz fotki na kojima pozira u bijeloj romantičnoj haljinici koja se odlično uklapa u pravu šumsku pozadinu.


Frčkave kose, prirodnog looka i bez obuće, ova je pjevačica, glumica i poduzetnica uzela trenutak da obožavateljima kaže što redovito čini svako jutro nakon što se probudi.


“U ovim trenucima, kada je vrlo lako potonuti i razmišljati o svim lošim stvarima te onome što nemamo ili na što nemamo odgovore… stvorila sam naviku reći tri stvari na kojima sam zahvalna čim ujutro otvorim oči i navečer kada legnem u krevet.
Nabrojim tri dobre stvari koje su mi se dogodile tog dana. Može to biti bilo što i pokušavam ih mijenjati tako da nisu svakog dana iste. Budite pozitivni i na sigurnome. Sve vas volim i nedostajete mi… Uskoro ćemo biti zajedno”, napisala je Lopez kraj fotki.


Njezine su fotke prikupile više od milijun lajkova u tek nekoliko sati, a brojni su korisnici u komentarima napisali da imaju istu rutinu. Pronašao se tu i komentar Kourtney Kardashian koja je napisala: “I ja sam to nekada radila! To je tako dobar podsjetnik da krenemo ispočetka!”