Peta sezona

Jada Pinkett Smith potvrdila da će u “Red Table Talk” raspravljati o incidentu s dodjele Oscara

Portal Novi list

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Obitelj Smith se usredotočila na duboko iscjeljivanjeJada Pinkett Smith izravno govori o incidentu s dodjelom Oscara. “Red Table Talk” se vratio, a prva epizoda nakon dodjele Oscara započela je pisanom porukom Pinkett Smith o svađi Willa Smitha s Chrisom Rockom na ceremoniji dodjele.


“Obitelj Smith se usredotočila na duboko iscjeljivanje.”


“S obzirom na sve što se dogodilo u posljednjih nekoliko tjedana, obitelj Smith se usredotočila na duboko ozdravljenje”, stoji u priopćenju. “Neka otkrića oko našeg iscjeljivanja bit će podijeljena u The Tableu kada dođe vrijeme”, sugerira da bi obitelj mogla raspravljati o svađi kasnije tijekom sezone. “Do tada… Stol će se nastaviti nuditi snažnim, nadahnjujućim i iscjeljujućim svjedočanstvima poput onog našeg nevjerojatno impresivnog prvog gosta.”
Peta sezona “Razgovora o crvenom stolu” započela je razgovorom za okruglim stolom s Janelle Monáe, snimljenim prije dodjele Oscara 27. ožujka. Pinkett Smith, kao i njezina kćer Willow Smith i majka Adrienne Banfield-Norris, redovito se bave teškim temama u emisiji.


Pinkett Smith je prethodno reagirala nejasnim javnim odgovorom dva dana nakon televizijskog incidenta, podijelivši na Instagramu grafiku koja glasi: “Ovo je sezona za ozdravljenje i ja sam za to.” Akademija je 8. travnja izglasala zabranu Smitha na svim svojim događajima, uključujući dodjelu Oscara, u sljedećih 10 godina. Smith je odgovorio, rekavši da prihvaća i poštuje odluku. Glumac “King Richard” također se oglasio na Instagramu odmah nakon svađe, ispričavši se Akademiji i izravno Rocku. Iako je Rock rekao da “još uvijek obrađuje” šamar na svom stand-up showu, još se nije javno oglasio.