usponi i padovi

Jada Pinkett Smith otkrila budućnost svojeg braka s Willom Smithom

M. Č.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Nakon vijesti o dugogodišnjoj razdvojenosti ovog slavnog para, podijelila je planiraju li razvodJada Pinkett Smith otkrila je hoće li ona i Will Smith planirati razvod više od mjesec dana nakon što su podijelili vijest o svojoj sedmogodišnjoj razdvojenosti, i čini se da im šanse idu u korist.


Voditeljica emisije Red Table Talk, koja je prošlog mjeseca otkrila da su ona i njen partner Will Smith razdvojeni od 2016. godine, službeno je okončala svaku spekulaciju o tome gdje njihov brak ide u budućnosti.


,,Ostajemo zajedno zauvijek“, potvrdila je Jada u najavi svojeg gostovanja na The Drew Barrymore Show, putem Entertainment Weeklyja, dodajući o njihovom razdvajanju: ,,Pokušala sam. Pokušali smo“.
Jada, čija memoarska knjiga Worthy istražuje uspone i padove njezinog braka s Willom, priznala je da je razmatrala podnošenje zahtjeva za razvod, ali se konačno odlučila protiv toga: ,,Dala sam obećanje da neće biti razloga za naš razvod. Proradit ćemo kroz sve, i jednostavno nisam mogla prekršiti to obećanje“.


Što se tiče razloga zašto je glumica, koja je prethodno govorila o problemima u braku s Willom, čekala do sada da otkrije detalje o njihovom razdvajanju – pa, sve se svodi na to da još nisu bili spremni: ,,Još uvijek pokušavamo shvatiti, između nas dvoje, kako biti u partnerstvu”, objasnila je, te dodala: ,,Što se tiče toga, kako to predstaviti ljudima? Nismo to još shvatili.”


Will je, s druge strane, podijelio uvid u njihovu trenutačnu dinamiku kada se pojavio zajedno s njihovom djecom Jadenom i Willow, te Treyom, sinom koju dijeli s bivšom Sheree Zampino, na njezinom događanju u listopadu u Baltimoreu.


Oscarovac je opisao njihov odnos kao “vrlo dug i buran” tijekom posljednjih 30 godina. Zapravo, unatoč trenutačnoj pažnji o tome gdje on i Jada, koji su se vjenčali 1997. godine, stoje, glumac iz Princa iz Bel-Aira sretniji je nego ikad: ,,Postigao sam svaku stvar koju sam ikad želio u svom cijelom životu”, rekao je, te zaključio: ,,Nema ničega što još želim u ovom svijetu – sve nagrade, sav novac, obitelj – imam sve što sam ikad sanjao”.