Gorka bitka

Izvor blizak Bradu Pittu tvrdi: “Angelina izmišlja svaki put kad ne dobije ono što želi”

S.M.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Različiti su izvori kazali da je Jolie lansirala "kampanju mržnje" protiv bivšeg suprugaAngelina Jolie iznijela je proteklih dana teške optužbe na račun bivšeg supruga, Brada Pitta. Glumica je podnijela protuužbu u kojoj tvrdi da je Pitt fizički nasrnuo prvo na nju, a potom i na njihovu djecu tijekom leta privatnim avionom.


Glasnogovornici i odvjetnici Brada Pitta nisu se službeno oglasili na ove optužbe, ali jedan izvor blizak glumcu progovorio je za Radar Online.


Kazao je da Angelinina priča “konstantno napreduje” te da svaka verzija dodaje sve više štetnih opisa Pitta.
“Nastavlja prerađivati, revidirati i ponovno zamišljati svoj opis događaja koji se dogodio prije šest godina, dodajući potpuno lažne informacije svaki put kada ne dobije ono što želi”, kazao je izvor, a prenosi The Hollywood Gossip.


Izvor je naglasio da je Jolie odbila mogućnost prijave Pitta i nije podijelila detalje navodnog napada u niti jednom trenutku tijekom proteklih šest godina.


“Imala je mogućnosti podijeliti informacije sa silama zakona koje su nakon istrage odlučile ne progoniti Pitta. Imala je šansu podijeliti ove događaje tijekom dugotrajnih bitki za skrbništvo koje su rezultirale time da sudac dodijeli pola skrbništva Pittu nakon mnogobrojnih opažanja i analiza doktora, terapeuta i ostalih stručnjaka. Ona i njezin tim svaki mjesec dolaze s novim lažnim informacijama”, zaključuje izvor.


Različiti su izvori za TMZ kazali da je Jolie lansirala “kampanju mržnje” protiv bivšeg supruga.


Izvori kažu da nije jasno hoće li i kakav će utjecaj njezine tvrdnje imati na njegovu karijeru, ali kažu da je utjecaja već bilo jer Pitt ima “ograničenu i nategnutu vezu zbog njezine kampanje”.