»Guštan… s Pažaninom«

Poznati kuhar Ivan Pažanin u novoj emisiji: Doći će i poznata lica, od Rozge do Zorice Kondže

Ivana Kocijan

Foto: Press RTL

Foto: Press RTL

Sve goste dočekat će u svom stanu, što mu je, kaže, česta praksa i bez kamera.Što se kuha u Dalmaciji? Kako izgleda kad poznati chef priprema obroke u svom domu? Sve to otkrit će emisija »Guštan… s Pažaninom« koja se od danas prikazuje na besplatnoj online platformi RTLplay. Tijekom šest epizoda proslavljenom hrvatskom kuharu i članu žirija popularnog RTL-ovog kulinarskog showa »Tri, dva, jedan – kuhaj!« Ivanu Pažaninu u goste će dolaziti članovi njegove obitelji i prijatelji, poznate osobe iz društvenog života.


– U svom domu u Splitu ugostio sam drage ljude kako bih im pripremio jela, ali ujedno educirao i njih i publiku koja će to gledati. Osim kuhanja, tu je i element odlaska po namirnice na splitsku peškariju i u razne trgovine, otkrio je Pažanin.


Sve goste dočekat će u svom stanu, što mu je, kaže, česta praksa i bez kamera.


pazanin

Ivan Pažanin s ocem Antom i majkom Snježanom, Foto: Press RTL
– Volim kuhati pa onda volim i prijatelje počastiti hranom. Od mediteranske do kontinentalne, nađe se tu svega, otkriva popularni chef kojemu će u goste, između ostalih, doći i svima poznata lica – Jelena Rozga, Tonči Huljić, Zorica Kondža i njezin suprug Joško Banov, Željka Klemenčić, ali i njegovi roditelji…


Svi oni koji su Pažanina zavoljeli kao člana žirija emisije »Tri, dva, jedan – kuhaj«, sada će ga moći upoznati i u nešto drukčijem izdanju.
– Gledateljima RTLplaya donosimo kulinarski užitak koji ipak nije klasičan i nije fokusiran samo na kuhanje, nego ćemo vidjeti i neke dijelove Pažaninova privatnog života, rekla je izvršna producentica emisije Danijela Habek.


Dodaje i da je Pažanin izvrstan domaćin, da im je otkrio najbolja mjesta za kupnju namirnica u Splitu, ali pokazalo se i da je popularni kuhar rado viđena osoba u »najlipšem gradu na svitu«!


Svi gledatelji besplatne online platforme RTLplay mogu guštati s Pažaninom svaki tjedan, a prva epizoda stiže već danas, kada će gledatelji moći vidjeti što će svojim roditeljima, Snježani i Anti, pripremiti njihov Ivan. Ne propustite svaki četvrtak guštati s Pažaninom i njegovim gostima – samo na RTLplayu.