Kantautorica i glumica

Ispred riječkog kazališta sniman videospot Elis Lovrić: ‘Fanicu sam nosila u srcu i ispjevala joj pjesmu’

Sandy Uran

Elis Lovrić / Snimio Vedran KARUZA

Elis Lovrić / Snimio Vedran KARUZA

Čak sam i sama krenula raditi svoj projekt »Fanica i ja«, a onda, eto ga na: Život i Rijeka su opet poželjeli »vježbati život« i sad sam opet ona - Fanica, malo krvavija nego tada, ali uvijek ista, kazala je ElisRIJEKA  Gdje drugdje doli ispred HNK Ivana pl. Zajca su danas snimani kadrovi najnovijeg videospota kantautorice i glumice Elis Lovrić.


Riječ je o pjesmi koju je napisala za ulogu Fanice koju tumači u predstavi, koju se ovih dana može pogledati u Riječkom kazalištu, »Vježbanje života – drugi put«.


 
Evo što nam je o ovom glazbenom projektu koji će se naći na njenom novom albumu kazala sama autorica: – Ah, moja Fanica! Kad bi mi se želje uvijek tako ostvarivale, bila bih prava proročica! Jedino mi je tajming malo rastegnut u vremenu. Trebalo je 30 godina da je opet igram u mom prvom teatru, ali sam je zato nosila u srcu i ispjevala joj pjesmu da mi bude lakše čekati. Čak sam i sama krenula raditi svoj projekt »Fanica i ja«, a onda, eto ga na: Život i Rijeka su opet poželjeli »vježbati život« i sad sam opet ona – Fanica, malo krvavija nego tada, ali uvijek ista, kazala je Elis i potom predstavila tim koji radi na projektu.

Foto galerija: Elis Lovrić snima spot u Rijeci Foto: Vedran KaruzaEkipu čine: Tihomil Ledinšćak iz VideoBit produkcije i Igor Polak iz Polak Media koji moraju delat ravnotežu između mojih želja i realnosti i Mateja Zeca, koji je miksao pjesmu baš kako se meni sviđa, istakla je ova kreativna kantautorica i glumica.