Bračni brodolom

Ipak se razvode? Kardashianki dojadili ispadi Kanyea Westa: “Dosta je njegovih baljezganja!”

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Drže sve u tajnosti, ali gotovi su. Kim je zaposlila Wassericu za brakorazvodnu parnicu", kaže izvor.Čini se da će ovu godinu u svijetu poznatih, obilježiti razvod Kim Kardashian i Kanyea Westa. O nevoljama u braku nagađa se još od ožujske karantene prošle godine, a svakim danom stiže sve više i više navoda o njihovom potpunom ljubavnom krahu.


Kim Kardashian je prema izvorima zaposlila i “zvjezdanu” odvjetnicu Lauru Wasser.


“Drže sve u tajnosti, ali gotovi su. Kim je zaposlila Wassericu za brakorazvodnu parnicu”, kaže izvor.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim viđamo bez vjenčanog prstena, a Kanye je blagdane provodio na svom ranču u Wyomingu vrijednom 14 milijuna dolara, umjesto s obitelji.


“Kim je poslala Kanyea u Wyoming da žive odvojeno i na miru riješe rastavu. Gotova je”, dodaje izvor.


Izvor kaže i da je Kim pomagala zaštiti Kanyea dok se bori sa mentalnim problemima, ali da se rastava događa jer je Kim odrasla.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)“Priprema odvjetnički ispit i postaje odvjetnica, ozbiljna je po pitanju kampanje za zatvorske reforme. U međuvremenu, Kanye priča o utrci za predsjednika i govori gluposti, a njoj je toga dosta”, potvrđuje izvor.


S druge strane, priča se da je Kanyeu postalo neugodno zbog raskošnog života Kardashianki. “Kompletno je prerastao obitelj i ne želi ništa s njima”, kaže drugi izvor i dodaje da mu je njihov show postalo nemoguće tolerirati.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)West je u srpnju na Twitteru pisao da se pokušava rastati otkako se Kim našla s Meekom povodom zatvorske reforme. Time se referirao na summit kojeg su pohađali Kim i reper Meek Mill još u studenom 2018. godine.


Kris Jenner je nazvao “Kris Jong-Un” i tvrdio da ga Kardashianke pokušavaju natjerati na psihološko liječenje, prenosi Page Six.