Dugovječna emisija Nove TV

IN magazin u novoj sezoni donosi brojne novitete

Edita Burburan

Stevo Karapandža, Tatjana Jurić i Mišel Tokić, Foto: NOVA TV

Stevo Karapandža, Tatjana Jurić i Mišel Tokić, Foto: NOVA TV

Nova iznenađenja sa zvjezdanim trenucimaKako se Zlatko Pejaković snašao kao prodavač lubenica, kako je Jurica Pađen pokrenuo biznis s kokicama, a kako izgleda kad Sanja Doležal priprema gastrospecijalitete u jednom kafiću, moći će saznati gledatelji IN magazina u novoj rubrici »Zvijezde uzvraćaju udarac«!


Osim svima omiljene skrivene kamere, ekipa zabavne emisije Nove TV poznate osobe stavlja u neobične situacije pa će ih gledatelji imati priliku vidjeti u zanimanjima koja inače ne obavljaju. Sve je napravljeno kako bismo vidjeli reakcije ljudi koji su zvijezde zatekli na neobičnim mjestima u nesvakidašnjim situacijama.


Osim novih zabavnih rubrika, tu su i neke nove rubrike gastrotematike. U rubrici »Kuhamo s Podravkom«, koja se prikazuje ponedjeljkom i utorkom, Podravka će obilježiti svoj veliki 75. rođendan. Stalna postava rubrike su voditeljica Tatjana Jurić i poznati Podravkin chef Mišel Tokić koji će od 4. listopada gledateljima zajedno otkrivati male kulinarske tajne. U prvoj epizodi ovog serijala ugostit će gastronomskog velemajstora, nadaleko poznatog chefa Stevu Karapandžu, a tijekom sezone ugostit će i brojna druga poznata imena domaće javne scene.
Srijedom i četvrtkom u emisiji »Kuhanje je IN«’ već prema ustaljenom rasporedu kuhaju chef Anto Udovičić i Sanja Doležal, dok je petak rezerviran za rubriku »Jedi do Mile volje« u suradnji s Lidlom, a u kojoj će se food bloger, poznati influencer Mile Butorac upoznati s jednom obitelji te će u brojnim izazovima gledatelje podsjetiti koliko je važno izdvojiti vrijeme za obiteljski objed.


U programu IN magazina minute su rezervirane i za brojne putopisne reportaže. Bračni par Bućan, Sara i Dušan, odvest će gledatelje na indonezijski otok Sulawesi koji su obišli putujući autom, sami, bez vodiča. Na otoku žive: Bugiji, Toraja, Minhasa te manjine hindusa budista i animista.


U zanimljivim reportažama gledatelji će se upoznati s njihovim običajima, od pogrebne ceremonije, žrtvovanja bivola, pa sve do predivnih plaža i druženja s Bajo narodom, pripremanja tradicionalnih jela, vježbanja borilačkih vještina…


U prvoj reportaži pokazat će šokantne pogrebne običaje naroda Toraj, sudjelovati na pogrebnoj ceremoniji te razgovarati s domaćinima. Prvu od šest putopisnih priča gledatelji su imali priliku pogledati jučer.


Za one koji se zanimaju za uređenje vrta i sadnje, tu će biti korisnih savjeta u serijalu »IN vrt’’. Ekipa IN magazina pripremila je i uvijek zanimljive nove epizode »Makeovera« u kojima ćemo pratiti nevjerojatne tjelesne preobrazbe.