Vagabondo, Oskar, Arči i Simba

Ibrica Jusić poručuje: “Danas je stvarno najbolje biti pas”

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Pjesmu posvećenu čovjekovu najboljem prijatelju potpisuju Robert Pilepić, Robert Grubišić i Elvis StanićLegendaran dubrovački glazbenik Ibrica Jusić, kralj hrvatske šansone i dobitnik Porina za životno djelo, nakon posljednje uspješnice »Budi čovjek«, predstavio je novi singl pod nazivom »Danas je stvarno najbolje biti pas«.


U novoj pjesmi objavljenoj u izdanju diskografske kuće Dancing Bear, Ibrica je opjevao svoju ljubav prema četveronožnim prijateljima. Naime, poznati nam je glazbenik na duhovit i simpatičan način u novom singlu odlučio ispričati priču o ljudima i psima u današnjem svijetu.


Upravo su njegovi ljubimci Vagabondo, Oskar, Arči i odnedavno Simba, našeg cijenjenog trubadura pratili od dubrovačkih skalina pa do svjetskih pozornica te dijelili kilometre, radosne, ali i tužne trenutke.
Stoga nije čudno da se upravo u ovim nezahvalnim vremenima napokon obistinio i trenutak kada će slavan glazbenik i velik zaljubljenik u pse kroz novu pjesmu ispričati priču o ljudima i psima u današnjem svijetu na sebi svojstven način.


Pjesmu potpisuje primorska ekipa. Stihove pjesme »Danas je stvarno najbolje biti pas« napisao je Robert Pilepić, uglazbio ih je Robert Grubišić, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Elvis Stanić.


»Teška vremena za ljude i dobra vremena za pse, svatko dobiva ono što zaslužuje« kažu stihovi pjesme. U vremenima kad su prave ljudske vrijednosti na kušnji kao možda nikada do sada, pas, najbolji čovjekov prijatelj iskren je, privržen i odan kao i prije više stotina godina. To je konstanta koja se ne mijenja, poručuje Jusić.


U svojoj pozamašnoj karijeri, Ibrica Jusić stekao je status jednog od najvećih autora na ovim prostorima, snimio niz antologijskih pjesama, nastupao na najpoznatijim svjetskim pozornicama te obilježio čitavu jednu epohu šansone na ovim prostorima. Ibricu Jusića pratite na njegovoj službenoj Facebook stranici, a novi singl »Danas je stvarno najbolje biti pas« pronađite na omiljenom streaming servisu.