Dobrodošla djevojčice

Ed Sheeran i supruga Cherry Seaborn dobili su drugo dijete

Portal Novi list

Sheeran definitivno voli biti tataObitelj Eda Sheerana upravo je postala veća! Glazbenik je objavio da su on i supruga Cherry Seaborn dočekali svoje drugo dijete. “Želim vas sve obavijestiti da smo dobili još jednu prekrasnu djevojčicu”, napisao je na Instagramu. “Oboje smo tako zaljubljeni u nju, a tako je dobar osjećaj biti četveročlana obitelj.” Sheeran, međutim, nije otkrio ime bebe.


Sheeran i Seaborn upoznali su se u srednjoj školi i vjenčali 2018. Njihova prva kći, Lyra Antarctica, rođena je u kolovozu 2020. Sheeran je također najavio rođenje Lyre na Instagramu, napisavši: “Prošli tjedan, uz pomoć nevjerojatnog tima, Cherry je rodila našu prekrasnu i zdravu kćer – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Potpuno smo zaljubljeni u nju. I mama i beba su sjajno, a mi smo ovdje na sedmom nebu. Nadamo se da možete poštovati našu privatnost u ovome vremenu. Puno ljubavi šaljem i vidimo se kad dođe vrijeme da se vratim, Ed x”.


Sheeran definitivno voli biti tata. U prosincu 2021. rekao je Ellen DeGeneres: “Upravo sam otkrio da stvarno nemam svrhu izvan glazbe jer kad sam sebi davao određeno vrijeme bez posla, nisam radio ništa u čemu sam uživao jer volim raditi glazbu”, rekao je Sheeran. “A roditeljstvo mi je zapravo dalo svrhu i nešto u životu što je zapravo važnije od mog posla.”.