Veliko priznanje

Hrvatska diskografska udruga objavila listu najemitiranijih izvođača prošle godine, Tony Cetinski u samome vrhu

Sandy Uran

Snimio Marko GRACIN

Snimio Marko GRACIN

Svoju sreću zbog spomenutog priznanja, kad su u pitanju najemitiraniji za prošlu godinu, Tony nije skrivaoZAGREB Novi tjedan za jednog od naših najuspješnijih glazbenika nije mogao bolje početi. Još jedna potvrda dosadašnjeg rada i iznimne karijere, stigla je na adresu Tonyja Cetinskog.


Hrvatska diskografska udruga, objavila je listu najemitiranijih izvođača u prošloj, 2019. godini. Tony Cetinski, tako se našao na drugom mjestu, odmah iza jedinstvenog i nikada prežaljenog Olivera Dragojevića, koji je na samome vrhu.


Svoju sreću zbog spomenutog priznanja, kad su u pitanju najemitiraniji za prošlu godinu, Tony nije skrivao, ‘Biti uz bok najvećem svih vremena Oliveru Dragojeviću, za mene je enormna čast, među najemitiranijim izvođačima u 2019. godini!. Eto, zašto ja uvijek govorim o svojoj publici i zahvaljujem. Čestitam naravno i ostalim kolegama poput Gibonnija, Parnog Valjka, Nine Badrić, Massima i ostalih.
‘Hvala vam ljudi svima, ali i glazbenim urednicima, svih radijskih i televizijskih kuća. Hvala vam od srca. Hvala i mojoj diskografskoj kući Hit Records. Velika je čast kad stigne, jedna ovakva službena potvrda, biti ni manje ni više odmah nakon najvećeg Olivera Dragojevića. Hvala vam 100 puta dnevno! istaknuo je presretni pjevač.


Da je ljubav publike i glazbenika uvijek bila nešto najvažnije u njegovoj karijeri, Tony nikada nije skrivao, a upravo kroz sve ove godine ta ista publika, bila mu je, jedan veliki vjetar u leđa za sve što je radio.
Njegova diskografska kuća Hit Records od srca mu čestita na priznanju piše u priopćenju koji su ovim povodom poslali medijskim kućama.