Uskoro novi album

Grupa Manntra objavila novi singl “Konigsmord” i najavila izlazak albuma

Ivana Kocijan

Foto: NN

Foto: NN

Za pjesmu je snimljen i videospotUsred turneje Njemačkom grupa Manntra objavila je »Königsmord«, zadnji singl s albuma koji će uskoro objaviti. Za nešto manje od mjesec dana Manntra će predstaviti album »Kreatura« koji bend najavljuje kao album koji ima puno dimenzija.


“Bit će tu svega; od žestokih gitarskih rifova, do plesnih klupskih pjesama poput pjesme »Nightmare«. Naći će se nešto za svakog ljubitelja alternative koji će, ako da priliku albumu, sigurno naći nešto za sebe, najavili su iz benda.


Jedna od pjesama s albuma je i »Königsmord«, u prijevodu »Ubojica kralja«, za koju je snimljen i videospot.
“Radi se o tome da svatko tko dođe na vlast, makar bio u tom trenutku dobar i častan, s vremenom postaje korumpiran. To vidimo i kod nas gdje se isključivo radi o egima napumpanih paunova koji su sami sebi svrha i ne znaju rukovoditi ništa.


»Königsmord« priča takvu priču gdje je seljak odlučio ubiti kralja. Uspio je u svom naumu, a pritom je dobio moć. Ta moć je na kraju i njega pokvarila te je i on s vremenom postao zao”, rekao je Marko Matijević Sekul.


Glazbu za pjesmu napisali su Maja Kolarić, Marko Matijević Sekul, Boris Kolarić, Marko Purišić, Andrea Kent, aranžman je pisao Marko Matijević Sekul, a tekst su napisali Marko Matijević Sekul, Boris Kolarić, Maja Kolarić i Marko Purišić.