Detalji

Glumica Hayden Panettiere zabrinuta za svoju kćer zbog “traumatičnog” dogovora o skrbništvu

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

33-godišnja glumica skrbništvo je prepustila bivšem suprugu, boksaču Vladimira KličkaGlumica Hayden Panettiere gostovala je u epizodi emisije “Red Table Talk” koju vodi supruga glumca Willa Smitha Jada Pinkett Smith, te je po prvi puta progovorila o skrbništvu nad svojom kćeri Kayom, koja živi s ocem boksačem Vladimirom Kličkom.


Hayden, čija je kći otišla živjeti s tatom kad je imala gotovo 3 godine, u razgovoru je otkrila kako je odricanje od skrbništva bila najteža stvar koju je ikad morala napraviti i kako to nije učinila svojom voljom, a prisjetila se razgovora s Kayom koji joj je zvučao kao “poziv u pomoć”.


“Njezin tata me nazvao i rekao mi da Kaya ide okolo i pita druge žene može li ih zvati mama. Ostala sam bez daha i srce mi je stalo, a on se smijao. Mislio je da je to smiješno, a meni je bilo užasno.”, rekla je.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Scream Franchise (@screamlegacy)

“On to nije shvatio za razliku od mene koja sam vidjela da je to traumatska reakcija”, objasnila je glumica. “To je vapaj za pomoć.”


“Koliko god sam pokušavala objasniti koliko joj je potrebna njezina mama i kako bi se to kasnije moglo pretvoriti u ljutnju, depresiju ili tugu, ne možeš to objasniti nekome tko ne razumije taj koncept”, rekla je o odnosu sa svojim bivšim suprugom.


Hayden Panettiere priznala je i kako je godinama zloupotrebljavala droge i alkohol, a otvoreno je pričala i o postporođajnoj depresiji i otkrila svoju istinu o odricanju od skrbništva nad svojim jedinim djetetom. Rekla je da je način na koji je donesena odluka o skrbništvu nad Kayom bio “vrlo uznemirujući”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hayden Panettiere (@haydenpanettiere)“Htjela sam raditi na sebi, trebala sam ozdraviti, a kad mi bude bolje, stvari su se trebale promijeniti i ona je trebala doći k meni, ali to se nije dogodilo.” Optužila je bivšeg supruga da je namjerno zadržao njihovu kćer u Ukrajini i da je više ne vodi u posjet u Kaliforniju, gdje ona živi, piše People.