The Gray Man

Odabrana glumačka ekipa za najskuplji Netflixov film. Riječ je o “najseksi postavi ikad”

S.M.

Foto: iStock

Foto: iStock

Najnovije glumačko ime dobro je poznato Netflixovoj generaciji.Glumačkoj ekipi koju ćemo gledati u, kako prenose strani mediji, najskupljem Netflixovom filmu u povijesti, pridružio se Regé-Jean Page.


Obožavatelji su presretni jer je većina njih ovog glumca upoznala u hit seriji “Bridgerton” koja se zbog vrućih scena pronašla na svjetskim naslovnicama, a vojska obožavatelja rasla je iz dana u dan.

Uz Pagea, u filmu “The Gray Men”, vodeće uloge imaju Ryan Gosling i Chris Evans što je jedna od, kako pišu obožavatelji, “najseksi glumačkih postava ikad”.


“Toliko ljepote na jednom mjestu”, komentar je s kojim se slaže većina obožavatelja ovih glumaca. Mnoštvo ih još ne može vjerovati da će se sva trojica popularnih glumaca pronaći zajedno u istom filmu.Film je akcijski triler, režiju potpisuju braća Russo, a od ostalih glumaca u filmu bi se trebali pojaviti Billy Bob Thornton, Alfre Woodward, Ana de Armas, Jessica Henwick i Julija Butters.


“Ovime ćete srušiti internet”, “Ovo je previše ljepote za jedan film”, “Radnja filma može biti o tome kako sva trojica gule krumpire – i to bih pogledala”, samo su neki od mnoštva komentara oduševljenih obožavatelja.