Nastup u urbanom vrtu reGarden

Vojko V otvara novu sezonu HGF festivala u Zaboku 19. svibnja

Hina

Foto Emica Elvedji/PIXSELL

Foto Emica Elvedji/PIXSELL

Kao predgrupa nastupit će jadransko-alpski pub dub, odnosno dvojac koji se odaziva na ime Kali Fat Dub, najavljuje organizatorSplitski reper Vojko V otvorit će novu sezonu HGF festivala u Zaboku u petak, 19. svibnja, u urbanom vrtu reGarden, objavio je organizator koncerta Regenerator.


Vojko V objavio je 2018. godine prvijenac “Vojko”, postao otac, osvojio tri Porina 2019. godine, za album godine, spot godine i klupski album godine, održao veliki broj koncerata diljem regije, objavio dvije slikovnice za djecu – i umoran je. „Satra san se, ne mogu više”, kaže Vojko na kraju spota za posljednji singl “Umoran”.


Teško je izdvojiti uspješniji i veći single pa ih je jednostavnije nabrojati redom kako su i izlazili. U siječnju 2018. objavljuje “Zovi čovika”, zatim se ruši internet suradnjom s Huljićem i izbacivanjem “Pasta Italiana”, a pred nastup u rasprodanom Domu sportova objavljuje spot za “Kako to”, koji ga je lansirao u trenutno najvećeg i najvrućeg izvođača regije čemu u prilog idu rasprodani koncerti u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Mostaru, Rijeci i Splitu.
Vojko nastavlja jako i u 2019. te gotovo da nema grada u regiji na kojem nije nastupao.


2020. je možda i bio “Umoran” ali 2021. je spreman za povratak na binu i nove koncertne izazove, što je i najavio novim hit singlom “Mamići”.


Kao predgrupa nastupit će jadransko-alpski pub dub, odnosno dvojac koji se odaziva na ime Kali Fat Dub, najavljuje organizator.