"Vidi kako se smiješ"

Vatra ima novi singl i video spot snimljen iz jednog kadra

P. N.

Foto Filip GRŽINČIĆ

Foto Filip GRŽINČIĆ

"One take" snimanje zahtijevalo je dobru organizaciju i zalaganje cijele ekipe, a redatelj Filip Gržinčić do zadnjeg je detalja slagao i tempirao kadrove, kako bi sve na kraju dospjelo na svoje mjesto“Snimamo iz jednog kadra? Ok, zašto ne!”. Tako je nekako tekao dogovor Vatre s redateljem Filipom Gržinčićem iz Gržinčić Creative Visuals oko snimanja novog video spota za pjesmu “Vidi kako se smiješ”. Nakon što su dogovorili da im se na snimanju pridruži i glumica Helena Minić Matanić, posao je mogao početi.


Efektnu lokaciju pronašli su u novouređenom Dvorcu Janković u Suhopolju. “One take” snimanje zahtijevalo je dobru organizaciju i zalaganje cijele ekipe, a redatelj Filip Gržinčić do zadnjeg je detalja slagao i tempirao kadrove, kako bi sve na kraju dospjelo na svoje mjesto.

Foto galerija: Vatra snimila singl i spot 'Vidi kako se smiješ' Foto: Matija TurkaljProbe su trajale dva dana, a spot je snimljen u prvom pokušaju.
Rezultat je originalan video koji svojim šarmom osvaja gledatelje i ističe se među dosadašnjim video uradcima.


 

“Vidi kako se smiješ” novi je Vatrin singl, treći nakon “Sva naša ljeta” i “Carstva sunca” kojim najavljuju novi studijski album.


 

“Napisao sam ovu pjesmu u želji da se osmjesi ponovo vide na našim licima i licima ljudi koji nas okružuju. Tema same pjesme možda nije toliko “lagana”, ali su zato glazba i video broj u njezinoj suprotnosti, dinamični i vedri. Bila je to moja želja, da na neki način pokušam vratiti životnu radost koju smo u posljednje vrijeme možda izgubili”, izjavio je uoči premijere autor Ivan Dečak.