Odgođena ljetna turneja

Talijanski operni trio Il Volo neće ove godine pjevati u Opatiji: Novi koncert zakazan za 2021.

S.M.

Il Volo

Il Volo

Opatijski koncert u sklopu turneje “Best of” trebao se održati 1. srpnja 2020.

Zbog trenutne epidemiološke situacije u svijetu, preporukama i odlukama nadležnih službi u svrhu prevencije širenja zaraze koronavirusa (COVID-19), odgađa se ljetna turneja „Best of“ talijanskog opernog pop trija IL VOLO među kojima i nastup 1. srpnja 2020. godine koji se trebao održati na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Novi termin održavanja nastupa IL VOLO na Ljetnoj pozornici u Opatiji je 4. srpnja 2021. godine, a već kupljene ulaznice vrijede za novi datum.


„Trenutna situacija u svijetu vezana uz COVID-19 onemogućuje održavanje međunarodnih turneja u planiranim uvjetima i nažalost nije bilo izbora nego odgoditi ljetnu turneju IL VOLA za 2021. godinu.


Zahvaljujemo svima na razumijevanju i jedva čekamo dolazak IL VOLA sljedećeg ljeta“, izjavili su organizatori iz Festivala Opatija i Star Produkcije.


Kupljene ulaznice vrijede za novi datum. Ako Vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti od ponedjeljka 1. lipnja 2020. do srijede 10. lipnja 2020. na prodajnim mjestima na kojima su kupljene. Kupci koji su ulaznice kupili online trebaju se obratiti na [email protected] .