Golišavi nastup

Pussycat Dolls se vratile na scenu i zgrozile gledatelje: “Morala sam pokriti oči svoje šestogodišnje kćeri”

P. N.

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Iako su obožavatelji "Dollsica" oduševljeni povratkom svojih pjevačica na scenu, ima i onih koji su ih nakon nastupa u X Factoru dobro popljuvali na društvenim mrežamaČlanice popularnog benda The Pussycat Dolls izvele su povratnički nastup na britanskoj TV emisiji X Factor, samo nekoliko dana nakon što su najavile turneju u travnju sljedeće godine. 


Bend se raspao još 2010. godine, a sada su članice grupe, na čelu s Nicole Scherzinger, publici izvele novu pjesmu “React”, kao i nekoliko starijih hitova “Buttons”, “Don’t Cha” i “When I Grow Up”.Nekoliko dana prije nastupa, pjevačice su objavile kako će sljedeće godine krenuti i na povratničku turneju, objavivši datume za koncerte u Ujedinjenom Kraljevstvu, Australiji i Novom Zelandu. 
– Jače smo nego ikad. Ovo je odlično vrijeme u povijesti za osnaživanje – rekla je Scherzinger američkim medijima.Iako su obožavatelji “Dollsica” oduševljeni povratkom svojih pjevačica na scenu, ima i onih koji su ih nakon nastupa u X Factoru dobro popljuvali na društvenim mrežama. Naime, pjevačice od početka svoje karijere njeguju relativno erotski stil, senzualno plesanje i golišave nastupe, što su nastavile i sada. 


– Ovo što su odjenule je apsolutno neprimjereno za obiteljsku emisiju u 20 sati. Ovo nije nikako dobar utjecaj za mlade djevojke. Ne moraš se skinuti kako bi bio uspješan. Morala sam pokriti oči svoje šestogodišnje kćeri kada su one nastupile. Sramite se, Pussycat Dolls – samo su neki od komentara nezadovoljnih gledatelja britanske TV emisije.