Premijerno videospot Let 3 za pjesmu „Mama ŠČ“ u nedjeljnom središnjem Dnevniku HTV-a

Portal Novi list

Foto Renato Branđolica za HRT

Foto Renato Branđolica za HRT

Redatelj spota je Radislav Jovanov Gonrzo, kojemu je ovo, kako sam kaže, samo šlag na tortu nakon svih godina uspješne suradnje i prijateljstvaU nedjelju 12. ožujka u HTV-ovom središnjem Dnevniku bit će premijerno prikazan videospot za pjesmu “Mama ŠČ” s kojom će grupa Let 3 predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu.


Pripreme za nastup u Liverpoolu u punom su jeku, a pjesma ‘Mama ŠČ’ dobila je i pripadajuće video izdanje, iza kojeg stoji poznati hrvatski redatelj Radislav Jovanov Gonzo, kojemu je ovo, kako sam kaže, samo šlag na tortu nakon svih godina uspješne suradnje i prijateljstva.


‘’Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga “, izjavio je Radislav Jovanov Gonzo.
Spot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuje Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njene plesačice. Zoran Prodanović Prlja o spotu kaže: ‘’Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu.


Redatelj je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov – Gonzo koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak.’’


Let 3 i njihova ‘Mama ŠČ’ zasjeli su na sam vrh trendinga na YouTubeu gdje i dalje čvrsto drže drugu poziciju.


Let 3 je preuzeo i radijski eter, a na nacionalnoj HR Top 40 listi već su 4 tjedna na broju #1, dok ih se uvjerljivo sluša i na svim streaming platformama gdje su zauzeli visoko šesto mjesto Billboard top ljestvice za Hrvatsku.