ODLIČNA ZABAVA

Počelo treće izdanje Sailor festivala: Publika čeka nastup Leta 3 ispred Exportdrva

Robert Šimonović

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Najavljen je pravi spektakl u vidu trosatnog nastupa omiljenih riječkih brkatih rockera! Slijede se preporučene i propisane epidemiološke mjere zaštite, a ako ste u prilici, još se uvijek stignete uputiti na garantiranu zabavu ispred ExportdrvaRIJEKA – Sailor festival otvorio je vrata posjetiteljima! Treće izdanje Sailor – Sweet & Salt Music Festivala upravo je u tijeku.


Nastupio je bend Projekt, koji se publici predstavio s do sada objavljenim hitovima „Zaustavi vrijeme“, „Daj“, „Gledaj kako letim“ i najnovije objavljenim singlom „Blizu“. Premijerno su izveli pjesme „Raširi ruke“, „Psst“ i „Stvarno sigurna“, a koje će se pronaći na njihovom debitantskom albumu čija se objava očekuje u rujnu.

Nakon njih, na pozornicu su se popeli Turisti, riječki rock bend kojeg predvodi poznati gitarist Vlado Simcich Vava i pjevačica Iva Močibob, inače poznatija kao jedna od članica sastava E.N.I.


Nastup Turista
Foto Vedran KaruzaUvijek energični i žestoki, izvode svoje najpoznatije pjesme s njihovih albuma „Human_Esque“ i „Revolucion“. Publika se još okuplja, a svi s nestrpljenjem očekuju glavne zvijezde večeri –  momke iz grupe Let 3.


Foto Vedran Karuza


Najavljen je pravi spektakl u vidu trosatnog nastupa omiljenih riječkih brkatih rockera! Slijede se preporučene i propisane epidemiološke mjere zaštite, a ako ste u prilici, još se uvijek stignete uputiti na garantiranu zabavu ispred Exportdrva.