Umjesto Tereze Kesovije

Pjesma Kemala Montena u novom ruhu operne dive Sandre Bagarić

Edita Burburan

Foto: TEO BEKAVAC

Foto: TEO BEKAVAC

"Nadam se da će i u ovoj interpretaciji doprijeti do vaših srca", kazala jeGlazbena diva Sandra Bagarić predstavlja se pred publikom u novom formatu, ovaj put svojom verzijom pjesme »Moja posljednja i prva ljubavi« autora Kemala Montena.


Okružena kreativnim timom, s puno povjerenja, Sandra se prepustila i ovoj novoj avanturi uz pjesmu koja ju je pratila kroz cijeli život pa joj je sada odlučila podariti novo ruho.


– Ne postoji osoba koja nije barem jednom zapjevušila ovaj hit koji su proslavili autor i nenadmašna Tereza Kesovija, kazala je svestrana umjetnica uz objašnjenje kako je svemu doprinijela i odlična ekipa: – Timski rad je najvažniji. Branko Markota i Zvonimir Dusper, producenti i aranžeri, pjesmu su obukli u moderno ruho, uz aranžere svirali su i odlični glazbenici Miroslav Lesić, Mladen Kosovec i Maksimilijan Borić.
Već duže vrijeme prizivam ovakav tim te otkrivam nove boje i mogućnosti svoga glasa. Ovu pjesmu mnogi od nas svakodnevno pjevušimo, posvećujemo je svojim ljubavima, citiramo…


Nadam se da će i u ovoj interpretaciji doprijeti do vaših srca, dodala je.