Valentinovski koncert

MASSIMO SAVIĆ NA ZAMETU Večer romantike i ljubavi

Sanda Milinković

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Mnoštvo zagrljenih uživalo je u bezvremenskim hitovima popularnog pjevača koji je svima zaželio najljepše Valentinovo i da ljubav trajeRIJEKA  Rijeka je danas uživala u ljubavnom sastanku s popularnim Massimom Savićem. Koncert priznatog hrvatskog glazbenika i pjevača održao se u Centru Zamet povodom Valentinova, a mnoštvo zagrljenih uživalo je u bezvremenskim hitovima.


Pjevač je s pozornice svima poželio – ljubav. Koncert je otvorio prikladnim odabirom pjesme “Tišina” koja se u originalu zvala “San Vito”.


Snimio Vedran KARUZA


Snimio Vedran KARUZA

– Dobra večer, Rijeko, želim vam od sveg srca čestitati najljepše Valentinovo i da ljubav traje, poručio je Massimo i prisjetio se citata iz kinohita “Interstellar”.


– Čini mi se da će se u budućnosti put u druge dimenzije ostvarivati pomoću goriva koje se zove ljubav jer je to energija koju je nemoguće opisati, kazao je glazbenik te iskazao oduševljenje što je Rijeka ove godine ponijela titulu Europske prijestolnice kulture, zaključivši da se kod nas uvijek osjeća predivno.Da postoji posebna veza ovog glazbenika i našega grada, svjedoči i priča iz njegovih mlađih dana. Massimo je, naime, sa sedamnaest godina upravo u Rijeci kupio svoju prvu gitaru.


Glazbenik nam je u nedavnom intervjuu priznao da je i sam veliki romantičar, kazavši da “nekoga voljeti znači voljeti i njegove loše strane, voljeti ga i kad nije na pijedestalu imaginarnog savršenstva, već voljeti ga kao stvarnu osobu sa svim manjkavostima i propustima”.


Čitav je koncert bio prošaran romantikom, a ljubav se osjećala i u publici gdje je bilo mnoštvo parova.


Pjevač se tijekom koncerta prisjetio velikog Arsena Dedića, pozvavši na pozornicu Igora Geržinu koji nas je notama svog saksofona uveo u “Da mogu”.


Na pozornici se kasnije pojavio i cijenjeni opatijski glazbenik Elvis Stanić na gitari, prateći Massima tijekom izvedbe pjesme “Tri slike”.


Sasvim je jasno da Massimo voli riječku publiku jer je s nama putem svojih jedinstvenih emotivnih stihova i poruka prepunih ljubavi te lijepih želja, razgovarao do kraja koncerta.