'Slobodan od tebe'

Ljetni pop zvuk u novoj pjesmi Mattea Cetinskog

P. N.

Foto Menart

Foto Menart

Snimalo se na luksuznom katamaranu 'Lagoon46' u Rovinjskom arhipelagu. Senzacionalni kadrovi Rovinja su glavna atrakcija spotaNa redu je novi ljetni singl Mattea Cetinskog pod izdavačkom kućom Menart. Naziv pjesme je „Slobodan od tebe“, a radi se o pjesmi s modernim ljetnim pop zvukom i s primjesama elektronike i chill-out vibre.


 


Za pjesmu „Slobodan od tebe“ snimljen je atraktivan video spot u suradnji s Rovinjskom Turističkom zajednicom. Snimalo se na luksuznom katamaranu ‘Lagoon46’ u Rovinjskom arhipelagu. Senzacionalni kadrovi Rovinja su glavna atrakcija spota. To nije klasičan video broj, već je u pitanju zapravo ‘chill-out visualizer’. Radi se o vrhunski snimljenim kadrovima koji prikazuju raspoloženje više nego radnju pjesme.
 


 


„Siguran sam da će vas spot, dok ga gledate, istog trenutka katapultirati na morsku obalu. Ideja  je bila da se napravi video kojeg ćemo svi gledati kako bismo se bolje osjećali nakon toliko mjeseci izolacije i kako bismo tijekom ljeta lakše prebrodili gradske vrućine dok ne dođe vrijeme da i sami odemo na more“, rekao je Matteo Cetinski.


Autor glazbe je Nemanja Filipović, glavni suradnik na svim singlovima Matteovog novog vala, a tekst potpisuje sam Matteo.


Novu pjesmu Mattea Cetinskog možete poslušati i digitalno na linku https://backl.ink/147178578.