»Nedodirljiva«

Damir Kedžo ima novu pjesmu i novi spot: Kaže da je svima “neodoljiva na prvo slušanje”

Ivana Kocijan

Foto: Ivor Mažar

Foto: Ivor Mažar

U spotu za pjesmu nedodirljivu je savršeno odglumila Vita Veljačić, studentica građevine iz CrikvenicePjevač Damir Kedžo predstavio je videospot za novu pjesmu »Nedodirljiva« koja najavljuje njegov novi nosač zvuka.


– Energična sam osoba i najviše volim svoju publiku i koncerte. Volim tu razmjenu energija, komunikaciju, pokret. Volim pjevati balade, ali me i brže pjesme pokreću. Ova pjesma nosi u sebi sve ono što volim – ritam, sreću, ljubav.


Pokreće me i izmami osmijeh svaki put kad je pjevam i slušam, a ono što želim je da i kod slušatelja izazove istu reakciju, kada se dogodi ta kemija i publika osjeti emociju znam da smo napravili dobru stvar.
»Nedodirljiva« je svima koji su je čuli bila kako i tekst kaže »neodoljiva«, već na prvo slušanje, nadam se da će i vama, rekao je Kedžo.


U spotu za pjesmu nedodirljivu je savršeno odglumila Vita Veljačić, studentica građevine iz Crikvenice koja u sebi nosi svu ljepotu života, ali i onu fizičku ljepotu.


Predivna pobornica zdravog života i vježbanja nosi u sebi sve ono što je kreativni tim zamišljao u ovom spotu. Spot prati priču uspješnih mladih ljudi koji se stalno susreću, na krivim mjestima, bez prilike za upoznavanje, sve dok ih život ne spoji u stomatološkoj klinici.


Damir je prvi put obukao bijelu kutu zahvaljujući ekipi Monax dentala koja je s njim prošla i kratku obuku kako bi mogao biti stomatolog iz Vitinih snova.


Za spot je zaslužna kreativna ekipa Vid filma koja je donijela novu energiju i viziju u kolekciju Damirovih spotova. Za styling se pobrinula ekipa brenda Fashion &Friends, a zahvale idu i Teatro lounge baru i Teatro suites& rooms Rijeka koji su bili savršeni domaćini tijekom snimanja.


Damir za kraj najavljuje i izlazak svog novog albuma koji će svjetlost dana ugledati jako brzo.


– Sad nam slijedi promocija pjesme, spota, albuma. Koristimo popuštanje mjera za snimanje novih pjesama jer život nas je naučio da ne uzimamo sve što imamo olako i da kvalitetnije koristimo vrijeme. Vjerujem da ćemo uskoro svi skupa pjevati »Nedodirljivu« na koncertu. Do tada uživajte u životu, mojoj novoj pjesmi i ljetu, poručio je.