Dadilja

Fran Drescher objavila video sa scenama serije Dadilja namontiran uz glazbu hita “Body”

Portal Novi list

FOTO/REUTER

FOTO/REUTER

Dadilja je premijerno prikazana 1993.

Fran Drescher objavila je montažu scena iz serije Dadilja namoniranih u ritmu popularnog hita “Body” dobitnice Grammyja Megan Thee Stallion. Na videozapisu na Instagramu nalaze se isječci njezinog lika u najboljim fashion izdanjima Fran Fine. Drescher je podijelila montažu sa svojih pola milijuna sljedbenika kako bi proslavila Dadilju koja je ovog mjeseca stigla na HBO Max, prenosi Bustle.


Dadilja, koja je premijerno izvedena 1993. godine, prati Fran Fine koja je dobila neočekivani posao dadilje kod bogatog udovca Maxwella Sheffielda. Serija je poznata po tome što ima jednu od najbolje odjevenih protagonistica u povijesti televizije. Među modnim trenucima koje je Drescher podijelila u montaži bili su veliki kaputi od umjetnog krzna Fran Fine, šljokičaste haljine, motorističke jakne i dvodijelni kompleti.


Drescher koristi “Body” Megan Thee Stallion kako bi Nanny približila novoj generaciji gledatelja, jer je hit nedavno nadahnuo nekoliko internetskih trendova, a mnogi su korisnici TikToka pjesmu prihvatili kao himnu pozitivnu za tijelo i naučili koreografiju iz glazbenog spota.