Legendarni redatelj

Woody Allen najavio snimanje novog filma u Parizu, kaže da mu je posljednji: ‘Nije mi to više užitak’

Reuters

Reuters

Allen nije iznio detalje o svom novom filmu, koji će mu biti pedesetiRedatelj Woody Allen, koji se suočio s negativnim reakcijama u Hollywoodu nakon što ga je posvojena kći optužila za seksualno zlostavljanje, rekao je u utorak da će ove jeseni snimiti novi film u Parizu i da bi mu to mogao biti posljednji.


Allen (86) je u rijetkom intervjuu razgovarao s glumcem Alecom Baldwinom o svojoj karijeri i svojoj novoj knjizi “Zero Gravity”, zbirci humorističnih eseja.


“Mnogo uzbuđenja je nestalo”, rekao je Allen o snimanju filmova.
“Kada sam nekoć snimio film, on bi išao u kinematografe diljem zemlje. Sada snimite film i dobijete nekoliko tjedana u kinu, možda šest tjedana ili četiri tjedna, a onda ide na streaming ili plaćanje po gledanju… meni to ne predstavlja užitak.”


Allen nije iznio detalje o svom novom filmu, koji će mu biti pedeseti.


Oscarom nagrađen četiri puta, redatelj “Annie Hall” i drugih komedija više puta je demantirao optužbe da je 1992. zlostavljao svoju posvojenu kćer Dylan Farrow.


Mnoge slavne osobe u Hollywoodu distancirale su se od Allena nakon što je pokret #MeToo postao globalan 2017. i skrenuo novu pozornost na seksualno nedolično ponašanje.


HBO je ponovno razmotrio optužbe protiv Allena u seriji “Allen protiv Farrow” iz 2021.