Nova Furiosa

Warner objavio datum premijere novog filma iz franšize o Mad Maxu. Nažalost, načekat ćemo se

T.I.

Novi datum objave filma sugerira da snimanje neće početi prije 2022. prije svega zbog zauzetosti redatelja Georgea Millera koji je usred posla s epsko-fantastičnim filmom „Three Thousand Years of Longing“Filmofilima je “Mad Max: Fury Road” ostao u dobrom sjećanju. George Miller uspio je nakon 25 godina stanke i novim čovjekom u ulozi Maxa Rockatanskog Tomom Hardyem oživjeti franšizu na impresivan način. Nisu rijetki oni koji smatraju da u posljednjem desetljeću nema puno boljih akcijskih filmova od „Fury Road“. A možda nema nijedan.


Za ljubitelje Mad Maxa stižu dobre vijesti. Warner Bros je službeno odredio datum izlaska filma „Furiosa“ čija je radnja „prequel“, prednastavak priče iz filma „Fury Road“. Loša je vijest što ćemo se još načekati jer precizni datum 23. lipnja nije ni sljedeće ni godinu iza, već 2023. godine. Ako bude sve u redu.


Kako navodi The Playlist, novi datum objave filma sugerira da snimanje neće početi prije 2022. prije svega zbog zauzetosti redatelja Georgea Millera koji je usred posla s epsko-fantastičnim filmom „Three Thousand Years of Longing“ s Idrisom Elbom i Tildom Swinton u glavnim ulogama.
Što se tiče same „Furiose“ vrlo je vjerojatno da se u filmu Max uopće neće pojavljivati, i središnji lik, kao što naslov filma sugerira, je Imperatorica Furiosa  koju je u „Fury Road“ sjajno glumila Charlize Theron. S obzirom da se radnja novog filma odvija u Furiosinoj ranoj mladosti, godine Charlize Theron postale su problematične i Miller nije bio za opciju kompjuterskog pomlađivanja. Odlučio se za novo ime, na njeno će mjesto uskočiti zvijezda u usponu Anya Taylor-Joy čiju smo briljantnu rolu upravo gledali u Netflixovoj sjajnoj seriji „Damin Gambit“.