Hollywood walk of fame

Michaelu Madsenu prva zvijezda na šetalištu slavnih od izbijanja pandemije koronavirusa

T.I.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Michael Madsen je svoje mjesto na Hollywood Walk of Fame zaradio sa oko 160 nastupa, a slavnim ga je učinio Quentin Tarantino čiji je česti suradnik bio, počevši od nezaboravne uloge Mr. Blondea u „Resorvoir Dogs“Pandemija koronavirusa zaustavila je sve, pa i promocije na holivudskom šetalištu slavnih. Naime, od ožujka do jučer nitko nije utisnuo svoje otiske ruku u svježi beton ispred slavnog kina Chinese Theatre.


Učinio je to jučer Michael Madsen u trenutku primjerenoj socijalno-distanciranoj ceremoniji u pratnji svoje treće supruge DeAnne.


Michael Madsen je svoje mjesto na Hollywood Walk of Fame zaradio sa oko 160 nastupa, a slavnim ga je učinio Quentin Tarantino čiji je česti suradnik bio, počevši od nezaboravne uloge Mr. Blondea u „Resorvoir Dogs“, preko „The Hateful Eight“ do nastupa u posljednjem Tarantinovom filmu „Once Upon A Time In Hollywood“.
Tarantino je toliko cijenio njegov talent da je dolazio u sukobe s producentima koji ga iz nekog razloga nisu željeli vidjeti u njegovim filmovima. Posebno se to odnosi na osramoćenog seksualnog predatora Harveya Weinsteina.


“Harvey me nikad nije volio. Ne znam koga je uopće volio, ali pouzdano znam da mene nije. Nikada me nije želio vidjeti u Quentinovim filmovima. Glumio sam u njima samo zato jer se Tarantino zauzeo i govorio da će koristiti moje usluge sviđalo se to nekome ili ne“ – otkrio je ranije ove godine Madsen u britanskom Independentu.


Madsenu je prošla godina bila posebno uspješna. Uz nekoliko, za njega uobičajenih, uloga u nevažnim akcijskim filmovima B-produkcije, osim spomenutog „Once Upon A Time In Hollywood“, zabilježio je nastup u ozbiljnoj drami „The Garden Left Behind“ koja je pobrala hvalospjeve kritike, a Madsen još jednom dokazao da može zabljesnuti ako mu se da prava prilika.