Teret slave

Emma Watson otkrila kako je skoro odustala od glume u serijalu Harry Potter

A. P.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Specijal o Harryu Potteru otkrio je kako su se glumci nosili sa snimanjem filmovaFasciniranost svijetom Harrya Pottera ne stišava se, bez obzira što je od izlaska prvog filma prošlo više od 20 godina.


Dugoočekivano ponovno okupljanje glumačke ekipe Harryja Pottera u televizijskom specijalu povodom proslave 20. obljetnice izlaska filma ‘Harryja Potter i Kamen mudrac’ oduševilo je i mlade i starije fanove knjiga o čarobnjaku.


A komentari Emme Watson koja je utjelovila lik Hermione Graner pojavili su se ovaj tjedan i mnoge iznenadili. Glumica je rekla kako je razmišljala o povlačenju iz franšize i napuštanju lika Hermione Granger, piše  Marie Claire.
“Razmišljala si o povlačenju. Nikad zapravo nisam s tobom o tome razgovarao” rekao je Rupert Grint Emmi tijekom njihovog televizijskog razgovora u sklopu specijala.


“Mislim da sam se bojala”, odgovorila je Emma. “Ne znam jeste li se ikada osjećali kao da ste došli do točke pucanja i pomislili: Ovo je sad zauvijek.”“Nikada zapravo nismo razgovarali o tome”, dodao je Daniel Radcliffe. “Pretpostavljam da smo kroz to prolazili svatko svojim tempom. Nekako smo bili u trenutku. Samo nam zapravo nije palo na pamet da vjerojatno svi imamo slične osjećaje.”


“Ponekad sam bila usamljena”, priznala je Emma, ​​objašnjavajući kako je ih je slava konačno dostigla. “Nitko me nije morao uvjeravati da izdržim do kraja. Obožavatelji su iskreno željeli da uspijem i čuvali leđa.”


Tom Felton je također komentirao Emmin konflikt: “Ljudi definitivno zaboravljaju koju je ulogu preuzela i kako ju je graciozno odradila. Ona nije bila samo mlađa nego je bila i sama”,  zaključio je.


Na svu sreću, glumica je odlučila snimiti sve filmove i tako zaokružiti jednu od najvećih književnih franšiza.