Nakon tri godine braka

Razvode se glumac Elliot Page i plesačica Emma Portner

Hina

Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

"Iznimno se međusobno poštujemo i ostat ćemo bliski prijatelji", stoji u njihovu priopćenjuGlumac Elliot Page i koreografkinja Emma Portner odlučili su se razvesti nakon tri godine braka, a novosti su otkrili u kratkom priopćenju za javnost, pišu svjetski mediji.


»Dugo smo razmišljali o ovom potezu te smo na kraju donijeli tešku odluku o razvodu, nakon što smo počeli odvojeno živjeti prošlog ljeta. Iznimno se međusobno poštujemo i ostat ćemo bliski prijatelji«, stoji u njihovu priopćenju.


Podsjetimo, 33-godišnji glumac Page je prije dva mjeseca javno objavio da je transrodna osoba. Zamolio je sve koji ga poznaju da ga više ne zovu Ellen, nego Elliot. Ovaj je potez podržao velik broj njegovih obožavatelja i kolega. Tada je na svojem Instagram profilu ostavio poruku obožavateljima.
»Od srca vam hvala. Vaša ljubav i podrška najveći su poklon. Budite sigurni i međusobno se podupirite. Ako možete, podržite @transanta i @translifeline. Vidimo se u 2021. godini, xoxo Elliot«, stajalo je u objavi.


Portner je koreografkinja i plesačica u Broadway Dance Centeru, a s glumcem je počela izlaziti 2017. godine. Elliot Page se proslavio ulogama u filmovima Juno i Inception.