Kupaći kostimi

Demi Moore i njezine kćeri Rumer, Tallulah i Scout poziraju u kupaćim kostimima za novu kampanju brenda Andie Swim

Portal Novi list

FOTO/ IG @andieswim

FOTO/ IG @andieswim

U kampanji nije nedostajalo slika koje oduzimaju dah...Demi Moore i njezine anđelice pokazale su svoja zanosna tijela na plaži dok su glumile u kampanji za Andie Swim. Predivne dame leže uz ocean u crvenim kupaćim kostimima. Najavljujući svoje sudjelovanje u kampanji, zvijezda je na Instagramu objavila: ‘Danas je dan! TAKO sam uzbuđena što ću napokon podijeliti novu kampanju @andieswim, slaveći zajedništvo i pokazujući se ljudima koje volite… Bilo mi je prikladno da ovaj trenutak podijelim s ljudima koje najviše volim ‘


View this post on Instagram

A post shared by Andie (@andieswim)U kampanji nije nedostajalo slika koje oduzimaju dah, a na kojima su  žene koje izgledaju i osjećaju se najbolje u seksi kupaćim kostimima. Nisu sve fotografije u potpunosti bile usredotočene na zapanjujuću hollywoodsku glumicu, na hrpi drugih nalazile su se njezine lijepe kćeri.


View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Demi se odlučila pojaviti u kampanji sa svojim kćerima dijelom i kao simbol proslave sestrinstva.Modeli ovih kupaćih kostima mogu se naručiti putem web stranice – Andie Swim.


‘Ne bismo mogli biti uzbuđeniji što smo vas upoznali s našom novom kampanjom s Demi Moore i njenim kćerima Tallulah, Rumer i Scout’, objavljeno je na Andie Swim Instagram računu.