Istina je negdje tamo...

Demi Lovato opisala svoj susret s vanzemaljcima. Kaže da je iskustvo bilo nevjerojatno

S.M.

Foto: iStock, Reuters

Foto: iStock, Reuters

Prema njezinim riječima, ovo joj je već drugo takvo iskustvo.Demi Lovato (29) tvrdi da je imala bliski susret s vanzemaljcima u kalifornijskom Nacionalnom parku Joshua Tree, prenosi Page Six.


“Bili smo u pustinji i vidjela sam plavu sferu na udaljenosti od petnaestak metara koja je lebdjela iznad zemlje, držeći razmak od mene”, kaže pjevačica.


“Bilo je to prekrasno i nevjerojatno iskustvo”, dodaje.
Anegdota stiže usred promocije njezine nadolazeće serije “Unidentified With Demi Lovato” u kojoj zajedno sa sestrom Dallas i prijateljem Matthewom Scottom Montgomeryjem poušava “otkriti istinu o NLO fenomenu”.


“Imate tako neki nagovještaj koji se odjednom potvrdi. Promijeni vam realnost”, kaže Lovato.


U najavi za “Unidentified”, pjevačica iskazuje želju za “pronalaskom istine o tome što se doista dogodilo” tijekom interakcije sa spomenutom plavom sferom.


Pjevačici ovo nije prvi put da se “susrela s vanzemaljcima” jer je u jednom intervjuu kazala da je njezina opsjednutost takvim pojavama kreula 2020. godine, zbog događaja tijekom proslave njezina rođendana.


“Ostvarila sam kontakt s vanzemaljcem i bilo je nevjerojatno iskustvo. Sve otada više istražujem i želim napraviti emisiju o tome”, kazala je Lovato.


U istom je intervjuu otkrila i da se “nešto pojavilo direktno iznad njih na nebu”. “Ogromna svijetla napravila su znak upitnika. Shvatila sam da će mi život promijeniti po pitanju duhovnosti jer sam ostvarila duhovnu vezu na tom putovanju”, zaključila je pjevačica.