Preuređenje

Danijela Dvornik se pohvalila novom kuhinjom. Kaže da se nije štedjelo, a otkrila i što još nedostaje

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Jedva čekam da sve privedem kraju jer mi je dosta alata, prašine, građevinskog materijala i majstora", napisala je Dvornikova.Danijela Dvornik na svom je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija koje pokazuju kako je uredila kuhinju.


“U čekanju da konačno uredim terasu jer nas vrijeme stalno iznenađuje, malo šminkam kuhinju i neke detalje. Fali mi samo frižider da sve bude na mjestu.


Rasvjeta je stavljena i zahvaljujući sestri, kuća ima impozantan broj rasvjetnih tijela (nije se štedjelo) pa kad sve raspalim svijetli kao Betlehem.
Iskreno, jedva čekam da sve privedem kraju jer mi je dosta alata, prašine, građevinskog materijala i majstora. Odužilo se”, napisala je u objavi.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)Objava je prikupila više od četiri tisuće “lajkova”, a izgled njezine kuhinje svidio se mnogima. “Predivno”, “Prekrasno”, “Wooow, super je, lijepa, moderna, udobna i topla” te “S ljubavlju radiš, lijepo”, samo su neki od brojnih pozitivnih komentara koje je dobila Danijela Dvornik.