Instagram

Britney Spears upravo je podijelila rijetku sliku svoje obitelji, a opis slike je najslađi

Life

FOTO/Instagram @britneyspears

FOTO/Instagram @britneyspears

Britney Spears podijelila je rijetku sliku svojih sinova na Instagramu s posebnom porukom. Pjevačica je fotografiju objavila s opisom koji glasi “Tako je ludo kako vrijeme leti… Moji su dječaci sada tako veliki 👩‍👦‍👦 “


Dalje je podijelila svoju zahvalnost riskirajući da ne zvuči kao “cool mama”, iako su je obožavatelji naravno uvjeravali da za to ne brine. Rekla je “Izuzetno sam sretna jer su moje dvije bebe takvi džentlmeni i tako ljubazni da sam sigurno nešto dobro učinila 🙊 !!!! Već neko vrijeme ih nisam objavljivala jer su u dobi u kojoj žele izraziti vlastiti identitet i ja to potpuno shvaćam … Ali potrudila sam se napraviti ovu cool montažu 🌅 i pogodite što … Napokon mi dopuštaju da to objavim !!! Sad se ne osjećam izostavljeno više 😂😂😂 i idem slaviti … Oh sh * t Pretpostavljam da cool majke to ne rade … Ok, umjesto toga ću samo pročitati knjigu 🤷🏼‍♀️📚🤣 !!! ! ”

Za slučaj da njezin natpis nije bio dovoljno sladak, komentari koji su preplavili njen profil nakon toga bili su još simpatičniji.  Njen partner Sam Asghari komentirao je “Lavica sa svojim mladuncima 😍”, a potom se javio i njezin koreograf Brian Friedman. Brojni obožavatelji također su joj dali do znanja kako su sretni što vide kako joj ide dobro, nakon objavljivanja dokumentarnog filma Framing Britney Spears koji je emitiran u veljači, a gledatelje je ostavio s prilično šokantnim otkrićima.