Bitka za skrbništvo

Sprema se žestoko suđenje: Brad Pitt i Angelina Jolie pozvali 21 svjedoka i kontroverznu stručnjakinju

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Iako djeca ne bi trebala svjedočiti, sastavljena je poveća lista svjedoka koji bi se trebali pojaviti na sudu.Brad Pitt i Angelina Jolie spremaju se na tešku sudsku borbu oko skrbništva njihove djece. Bivši supružnici imaju šestero djece, ali obzirom da je najstariji sin punoljetan, bitka za skrbništvo odvijat će se nad ostalom djecom.


Njihov najstariji sin Maddox ima 18 godina i trenutno studira, a ostala su djeca maloljetna: Pax (16), Shiloh (14), blizanci Knox i Vivienne (11) te Zahara (15).


Iako djeca ne bi trebala svjedočiti, sastavljena je poveća lista svjedoka koji bi se trebali pojaviti na sudu.
Brad Pitt je uključio 21 svjedoka uključujući Jillian Armenante, zaštitare, stručnjake za sigurnost te medicinske stručnjake.


Kontroverzna svjedokinja je stručnjakinja za obiteljsko nasilje Alyce LaViolette čije je tvrdnje tužitelj uspješno pobio na sudu 2013. u slučaju ubojstva Travisa Alexandera kojeg je ubila bivša djevojka Jodi Arias. Ona je prikazala Jodi kao žrtvu zlostavljanja što je šokiralo javnost jer je ubola Travisa 27 puta i pucala mu u glavu te je na kraju osuđena na doživotni zatvor. 


Brad Pitt i Angelina Jolie vjenčali su se 2014. godine nakon desetogodišnje romanse, ali dvije godine kasnije šokirali su javnost razdvajanjem.


Par se tek treba pravno razvesti, a rastavu otežava neslaganje oko financija i nekretnina, prenosi Hollywood Life.