Sumrak saga

Anna Kendrick snimanje jedne od najgledanijih filmskih franšiza u povijesti, usporedila sa talačkom situacijom

S.M.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

"Zamislite ljude koji su preživjeli talačku situaciju i onda su povezani do kraja života", zaključila jeAnna Kendrick je opisala iskustvo tijekom snimanja “Sumrak” sage kao grozomorno. Glumica je u jednoj od najgledanijih filmskih franšiza utjelovila srednjoškolku Jessicu Stanley u prvih pet nastavaka.


Kazala je da je snimanje u Portlandu (Oregon) bilo ravno preživljavanju talačke krize.


“Sjećam se da sam bila sva smrznuta i jadna i sjećam se da su moje starke bile potpuno smočene. Razmišljala sam o tome da sam okružena super ljudima s kojima bi u neko drugo vrijeme mogla biti prijateljica, ali htjela sam ih sve ubiti”, našalila se glumica.
Kroz smijeh je dodala i da se na neki način radilo o povezivanju, prenosi Page Six. “Bilo je nešto u tome, kao da prolazimo traumatično iskustvo. Zamislite ljude koji su preživjeli talačku situaciju i onda su povezani do kraja života”, zaključila je Anna Kendrick.


Kaže da se ekipa sa snimanja bolje upoznala na snimanju nastavka 2009. godine, “Mladi mjesec”. Našalila se i oko svog posljednjeg pojavljivanja u filmu, “Praskozorje, prvi dio” koji je izašao dvije godine kasnije.


“To je bila scena vjenčanja i opet sam razmišljala kako su ljudi oko mene čudni. Stajala sam u polu-smrznutom blatu što je bila posljednja scena za sve. Došla sam i odradila tjedan ili dva dok su svi ostali davali sve od sebe na projektu mjesecima. Pojavila sam se na kraju i kazala – ekipa, napravili smo to, gotovo je”, kazala je glumica.