Završni tjedan suđenja

Amber Heard tvrdi da nije imala aferu s Elonom Muskom

Hina

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Heard tvrdi da ju je Depp optuživao za afere s drugim glumcimaAmerička glumica Amber Heard odbacila je na sudu optužbe bivšeg supruga, glumca Johnnyja Deppa da je u vrijeme njihova braka imala  ljubavnu aferu s Elonom Muskom.


Heard (34) je svjedočila na Visokom sudu u Londonu u ime lista The Sun koji je 2018. objavio da je 57-godišnji Depp muškarac koji mlati žene.


Na sudu je rekla da ju je Depp, zvijezda sage »Pirati s Kariba«, napao najmanje 14 puta i prijetio da će je ubiti. Svjedočila je da ju je pljuskao, udarao šakama, glavom, nogama u ljubomornim ispadima bijesa ili pod utjecajem alkohola i droga. Depp, koji je tužio list The Sun, odbacuje sve navode i traži odštetu za klevete.
Heard tvrdi da ju je Depp optuživao za afere s drugim glumcima i da je bijesnio od ljubomore što je završavalo nasiljem.
Na sudu je rekla da je često bila u komunikaciji s Muskom, vlasnikom Tesle do 2016. godine. Suđenje je ušlo u treći i završni tjedan.


Par se rastao 2017. nakon 15 mjeseci burnog braka. U postupku razvoda Heard je povukla tužbu za obiteljsko nasilje protiv Deppa koji joj je uplatio sedam milijuna dolara, a ona ih je proslijedila u humanitarne svrhe.


U ponedjeljak je Heard u ispitivanju Deppove braniteljice rekla da je redovito trpjela fizičko nasilje i rekla da je strahovala za život.
– Izričito je puno puta prijetio da će me ubiti, a posebno na kraju naše veze, ustvrdila je.


U svjedočenju je optužila bivšeg supruga da je imao manijakalno-depresivne napade, da pati od bipolarnog poremećaja i psihoze što je povećano drogama koje je uzimao zajedno s alkoholom više puta na dan