Uspješno gostovanje naše pjevačice

Albina oduševila premijernim nastupom u Španjolskoj

Ivana Kocijan

Albina u Madridu

Albina u Madridu

Oduševljenje u povodu njezinog premijernog dolaska u Madrid izrazio je i Miguel Gómez, potpredsjednik O.G.A.E. Spain.Uspješnoj glazbenoj godini u kojoj je pobijedila na Dori i nastupila na Eurosongu te objavila nekoliko zapaženih singlova, Albina je dodala još jedno značajno ostvarenje – premijerni nastup u Španjolskoj na koncertu u organizaciji O.G.A.E. Spain, kluba obožavatelja Eurovizije, koji je održan prošlog tjedna u Madridu.


Tim je povodom izvela španjolsku verziju aktualnog singla »La La Love« te »Tick-Tock«, čiji su taktovi branili hrvatske boje na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije.


– Od djetinjstva volim Španjolsku i španjolsku kulturu pa sam jedva dočekala nastup u Madridu! Oduševila me atmosfera koja nas je ondje dočekala, bio je divan osjećaj uživo se predstaviti španjolskoj publici koja me jako dugo podržava. Drago mi je da sam imala vremena razgledati grad, očarao me i nadam se da ću ga opet posjetiti, izjavila je Albina nakon povratka u Hrvatsku.
Nakon pobjede na Dori, Albina je stekla brojne obožavatelje u Španjolskoj, a osim poznavanjem kulture te zemlje, osvojila ih je i tečnim vladanjem španjolskim jezikom. Oduševljenje u povodu njezinog premijernog dolaska u Madrid izrazio je i Miguel Gómez, potpredsjednik O.G.A.E. Spain.


– Neizmjerno smo zahvalni što je Albina nastupila na našem Eurovillage događaju u Madridu. Njezina je izvedba pjesme »Tick-Tock« bila fenomenalna, u potpunosti je očarala publiku. Sve je šarmirala poznavanjem španjolskog i pjesmom »La La Love«. Bez sumnje, njezin je nastup bio jedan od najboljih te večeri, rekao je.