Predstavljen pretendent

Vedran Kinkela SDP-ov kandidat za načelnika Matulja: “Svi ćemo trebati zasukati rukave”

Marina Kirigin

Vedran Kinkela / Foto Marina Kirigin

Vedran Kinkela / Foto Marina Kirigin

Smatram da je nas Matuljaca premalo da bismo se dijelili, da bi se projekti kočili samo zbog toga što je netko iz jedne ili druge stranačke opcije – rekao je KinkelaVedran Kinkela SDP-ov je kandidat za načelnika Matulja, čije je predstavljanje održano na krovu matuljske školske sportske dvorane.


Predsjednik matuljskog SDP-a Slobodan Juračić rekao je da je Kinkela izabran za kandidata u redovnoj stranačkoj proceduri.


– Izuzetno mi je drago da je naš kandidat dobio podršku i predsjednika SDP-a Hrvatske Peđe Grbina i predsjednika županijske organizacije SDP-a Zlatka Komadine – rekao je Juračić i riječ prepustio kandidatu za matuljskog načelnika, 34-godišnjem pravniku.
– Zahvaljujem prije svega na stranačkoj podršci i ukazanom povjerenju. Prihvatio sam ovaj izazov jer smatram da se kroz rad u javnoj upravi može puno postići. Smatram da imam potrebne vještine i znanje da kroz taj rad donesem boljitak Općini Matulji.


SDP se kao stožerna stranka u Matuljima pokazao dosljednim i najkvalitetnijim partnerom za razvoj općine te je u posljednjih desetak godina napravio brojne kapitalne projekte – školsku sportsku dvoranu, amfiteatar, proširen je kapacitet vrtića, obnovljen Memorijalni dom Lipa pamti, a realizirani su i brojni drugi kvalitetni projekti.


Pritom, naravno, nije zanemaren ni razvoj gospodarstva kao i općenito podizanje životnog standarda mještana Matulja. Naglasak ću staviti na suradnju s građanima jer su oni ti koji najbolje znaju što im treba i koji ih problemi muče.


Nakon izbora mislim da ćemo trebati svi zasukati rukave, bez obzira na stranačku opredijeljenost, te sve kvalitetne prijedloge i projekte podržati te time građanima omogućiti što kvalitetniji život na ovom području.


Smatram da je nas Matuljaca premalo da bismo se dijelili, da bi se projekti kočili samo zbog toga što je netko iz jedne ili druge stranačke opcije – rekao je Kinkela te najavio da će uskoro prezentirati stranački program i projekte, kao i kandidate na listi, ali i otkriti ime svog zamjenika u predizbornoj utrci.