U organizaciji Kulturnog fronta

U Iki otvoren dvodnevni festival znanstvene fantastike i fantastike Liburnicon: Pogledajte maštovite kostime sudionika

Aleksandra Kućel Ilić

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Za glazbeni dio programa i danas i sutra je zadužen DJ Mirilo dok će sutra, u subotu, od 22.30 sati zasvirati Sick Sheets, jedini hrvatski rock bend koji nema električnu gitaru.IKA – Prvi puta u novom ambijentu, na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki, danas je započeo dvodnevni festival znanstvene fantastike i fantastike Liburnicon. Radi se o jednoj od najoriginalnijih opatijskih kulturno-zabavnih manifestacija koja se ove godine održava 17. put u organizaciji Kulturnog fronta.


Glavna tema festivala je “Potraga za besmrtnošću”, a specijalne gošće su američka književnica Laini Taylor, te Bojana Vukotić aka. Banshee Cosplay koja se bavi izradom kostima za natjecanja, konvencije, filmske kuće, filmske premijere, ali i za vlastite potrebe. Sutra Liburnicon započinje uz dječji program u 11.30 sati, te se nastavlja programima za sve uzraste.


Foto galerija: Liburnicon u Iki Foto: Sergej Drechsler


Za glazbeni dio programa i danas i sutra je zadužen DJ Mirilo dok će sutra, u subotu, od 22.30 sati zasvirati Sick Sheets, jedini hrvatski rock bend koji nema električnu gitaru.