Kolone

Zbog izgradnje rotora na Plumbumu i danas prometni kolaps na Pećinama

Vladimir Mrvoš

Foto Vladimir Mrvoš

Foto Vladimir Mrvoš

Kolona u Šetalištu XIII divizije stvara se čak do do Hotela JadranZbog asfaltiranja kružnog raskrižja Plumbum danas i jučer stvorio se prometni kolaps na Pećinama. Dugačke kolone stvaraju se u Šetalištu XIII divizije, ako i na pravcu iz Kostrene, nakon što je uvedena privremena preregulacija prometa.


Kolona u Šetalištu XIII divizije stvara se čak do do Hotela Jadran.


Foto Vladimir Mrvoš
Očekuje se da bi stanje trebalo biti puno bolje u četvrtak nakon što se dovrši sav posao na asfaltiranju ovog kružnog raskrižja.


Prema informacijama iz Hrvatskih cesta za sav promet zatvoren je dio ulice Janka Polić Kamova u smjeru od raskrižja Radnička ulica – J.P. Kamova (semafor) do novog kružnog raskrižja (smjer Vežica – Kostrena) i promet se odvija obilazno.Promet iz smjera Kostrene prema gradu teče je obilaznim pravac za osobna vozila, Radnička ulica – J.P. Kamova – Vevčevski prolaz – Šetalište XIII. divizije – Kostrena, što strvara i dodatne gužve u Šetalištu XIII divizije.


Gužvu je pojačao i obilazni pravac za teretna vozila i autobuse koji ide smjerom Radnička ulica – J.P. Kamova – Strossmayerova ulica – Titov trg – Ul. Rade Šupića – Šetalište Andrije Kačića Miošića – Ul. Slavka Cindrića – Šetalište XIII divizije – Kostrena.